OUTFIT

70’s glasses

Jeg har længe gået og ønsket mig et par helt almindelige briller. Ikke fordi der er noget galt med mit syn, men jeg synes det er så smuk en accessory og kan gøre utrolig meget ved et outfit.

Jeg har haft svært ved at finde et par jeg synes passer mit ansigt og samtidig har jeg ikke rigtig turde at springe ud i det. De fleste tænker nok: “Hvorfor bruge briller når man ikke har behov for det?” Men hvad så med solbriller? Hvis man bruger solbriller fordi man vil undgå at få solen i øjnene, kan man vel også bruge briller (uden styrke som disse) fordi man vil. Ikke sandt?

Jeg er ihvertfald så glad for dette par som jeg har fået af dinebriller.dk. Modellen hedder Oversize wet nerd clear og er en 70’er inspireret brille, som samtidig er utrolig moderne og enkel i designet. Hvis du ligesom jeg er vild med brillen, kan du købe dit par lige her!

Kys

Stephanie

Dette indlæg er sponsoreret af dinebriller.dk

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT