Prom hair inspo

Prom Night

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse at jeg var til gallafest i weekenden. Som mange andre 3. års gymnasieelever, har jeg selvfølgelig postet et billede af min gallapartner og jeg på diverse platforme som Instagram og Facebook. I et af mine forrige indlæg har jeg også givet inspiration til forskellige håropsætninger som vil gøre sig godt til en gallafest.

Eftersom der selvfølgelig blev taget tusindevis af billeder af os, synes jeg at disse naturligvis skal deles. Dels for at vise lidt af min aften frem (Før det blev til ren fuldskab), men dels også for at vise jer min fine håropsætning.

Før gallaftenen havde jeg en kæmpe hårkrise og vidste ikke hvordan mit hår skulle sættes. Jeg havde en idé om at det hverken skulle være helt opsat – eller omvendt være helt løst. Men hvordan det skulle sættes vidste jeg ikke. Derfor brugte jeg meget tid på at søge på den FANTASTISKE app Pinterest – hvis du ikke bruger den, så brug den! Du kan finde inspiration til ALT derinde!

Derinde fandt jeg en frisure, som jeg faldt pladask for og denne blev da også udgangspunktet for min egen håropsætning. Til at sætte mit hår fik jeg hjælp af min storesøster, som er en haj til det med hår. Jeg har nævnt hende herinde et par gange før og du kan b.la. se flere håropsætninger, som hun har lavet i et indlæg her.

Hvis du selv står og skal til galla, skal holde konfirmation eller har et andet festligt arrangement forude, kan jeg varmt anbefale min søster, Malene. Hun er frisør i Salon Herbst i Karlslunde. Jeg kan garantere dig for at hende og de andre frisører i salonen er dygtige. Du kan besøge deres hjemmeside her, følge deres Facebookside her og Instagram her.

Kys

Stephanie

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Prom hair inspo