Another Coffee Spot

Sunday Stroll

Støvler: Billi Bi – Trøje: Zara – Taske: Erbs – Solbriller: Dinebriller

Helt tilbage i september måned deltog jeg i en konkurrence hos Billi Bi om netop disse par ankelstøvler. Jeg kan huske jeg tænkte: “Jeg vinder jo aldrig.” Man deltager jo altid i en h*elveds masse konkurrencer på de sociale medier uden at vinde én eneste. Men denne gang var JEG en heldig kartoffel og vandt konkurrencen. Jubii!

Jeg må indrømme at disse er det første par støvler jeg har haft som ikke er sorte. Når det gælder tøj er jeg mest til sort, sort og sort. Dét med farver har jeg aldrig været helt så god til og det er nok grunden til jeg ikke har brugt dem så meget. Det kan tælles på to hænder, hvor mange gange jeg har haft dem på siden september. Men det er jo dybt åndssvagt! De er jo super fede (Ellers havde jeg ikke deltaget i konkurrencen) og de passer da egentlig vildt godt til sort tøj, ikke sandt?!

Jeg tror vidst lige jeg må uppe mig lidt og begynde at bruge dem noget mere!

Ps. Hvis du er brandvarm på mine støvler, så er der direkte links til dem nedenunder billedet.

Hav en fortsat god søndag!

Kys

Stephanie

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Another Coffee Spot