Another Coffee Spot

Hey Monday

Godmorgen! Så er det mandag igen, igen, igen. Skønt ikke?

Mandag er ofte den hårdeste dag på ugen og hvis det var muligt at hive denne ugedag ud af kaldeneren havde jeg sikkert gjort det uden tøven. Dagen er en reminder om at weekenden er fløjet afsted og at der er hele 5 lange hverdage til den næste. Hvis bare mandagen hørte til weekenden, så der kun var 4 hverdage – det ville være skønt.

Men nok om mandagshad! Jeg har nemlig fundet et par positive mandagscitater, der kan hjælpe dig godt på vej til at få en fantastisk mandag – som var det fredag! Der findes nemlig ikke noget mere irriterende end den type der hver tidlig mandag morgen siger: “Fuck hvor jeg hader mandag!.” For ja, det er da de færreste der vågner mandag morgen kl. 06.00 og tænker: “Yes, i dag bliver bare min yndlings dag!” Men der er jo ingen grund til at gøre det hele værre end det er og med en negativ indstilling til ugen, kan det da netop KUN blive en lang uge – og en lang mandag for den sags skyld!

Så væk med de negative vibes og drik en ekstra stærk morgenkaffe – it’s another magic monday!

Hav en god dag!

Kys

Stephanie

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Another Coffee Spot