May Must Haves

What to do

Solbriller: Dinebriller – Sko: Billi Bi – Jakke: Gestuz

Hvor er det dejligt at vågne op til en dag med skyfri himmel, sol og varme. Det kan da kun blive en god dag med sådan et lækkert vejr! Outfit billederne ovenfor er dog ikke fra i dag – men fra i onsdags (hvilket forklarer mit lag-på-lag look) og du kan finde direkte link til mine solbriller og sko lige ovenover ?

Mine planer for i dag er først og fremmest en masse afslapning i haven med lækker iskaffe, inden turen går ind til byen for at fejre min søsters fødselsdag senere. Jeg har som altid ikke den mindste anelse om, hvad jeg skal tage på og jeg ender sikkert med at skifte tøj x 100 lige i sidste øjeblik. Men så er det jo godt at jeg har afslapning på programmet indtil da, for så har jeg masser af tid til at tænke på hvad jeg skal have på!

Hvis du ikke ved hvad du skal få dagen til at gå med, så tag din veninde/kæreste/mor under armen og nyd det gode vejr! Mulighederne er uendelige for hvad man kan lave når vejret er godt (og varmt) – og det er med at udnytte det mens man kan. Det dummeste du kan gøre er at ligge i sengen hele dagen og se serier – det kan du gøre på hvilken som helst anden dag, hvor vejret er som det plejer (vådt og koldt) ?

Derfor vil jeg fatte mig kort og bare ønske dig en fantastisk lørdag!

Kys

Stephanie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

May Must Haves