What to do

IDEER TIL STUDENT OUTFITS

Er du så heldig, at du om en måneds tid langt om længe kan kalde dig student?

Hvis ja, er dit hovede sikkert fyldt med eksamens-stress og samtidig kan du mærke en begyndende indre krise omkring hvad du skal have på de kommende store dage. Hvad skal man have på dagen man får huen på? Hvad skal man have på til translokation? For ikke mindst at nævne vognkørslen!?

Selvom både dagen hvor man bliver student og dagen hvor man får sit eksamensbevis er to mega store dage, kan man jo ikke dukke op i overdrevet festligt tøj – høje stiletter, tætsiddende kjole og overdrevent make-up. Hvornår bliver man overhovedet for festlig og hvornår er man for hverdags-agtig? Men bare rolig – måske kan dette indlæg være en hjælpende hånd til hvad netop du skal have på!

En gennemgående, nærmest traditionel farve når det gælder studiner er hvid. Hvid er altid flot og klassisk. Nedenfor har jeg fundet outfits, som jeg synes vil gøre sig godt til studenterdagene. Hvad end du er til kjoler, jumpsuits eller bukser, så har jeg fundet nogle absolutte student-fund med direkte links!

Jeg er helt vild med ovenstående kjoler og de kan bruges til enhver lejlighed; lige fra fødselsdag til hverdag – selvfølgelig når vejret bliver varmere!

Er du ikke lige kjoletypen og føler du dig bedre tilpas i et par jeans eller en jumpsuits, så håber jeg at du finder inspiration ud fra ovenstående outfits. Med en lækker stilet og en flot håropsætning, så vil studine-looket sidde lige i skabet!

Held og lykke med eksamenerne og med at finde det perfekte student-outfit!

Kys

Stephanie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

What to do