RABARBERTÆRTE OPSKRIFT

Nemme og sunde bananpandekager

Hvis du også er så heldig at have fri imorgen og på forhånd ved at du skal sove længe, så har jeg opskriften på nogle nemme (og sunde!) bananpandekager! De er perfekte til både morgenmad, eftermiddags- og aftensnack.

Opskriften på bananpandekagerne er meget simpel. Du skal bruge 1 moden banan, 2 æg, lidt havregryn, 1/2 tsk vaniljesukker og 1/4 tsk natron – eller ca. 1/2 bagepulver. Ved at tilsætte natron/bagepulver får du nogle luftige pandekager. I videoen ovenfor kan du se hvordan de tilberedes og se hvad jeg putter oven på min pandekagestak!

Velbekomme!?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

RABARBERTÆRTE OPSKRIFT