Nemme og sunde bananpandekager

Grillede ananas

Varme og lyse sommeraftener er perfekt til grillhygge med familien og vennerne. Når aftensmaden er spist og kullene stadig er glødende, er det oplagt at putte et par ananasstykker på grillen. Især hvis man er vild med ananas eller for den sags skyld elsker pina colada, så er denne dessert den rette! Se hvordan du kan lave de lækreste grillede ananas i videoen nedenfor.

Når ananasstykkerne skal tilberedes, kan du med fordel arrangere dem inden aftensmaden og stille dem på køl. Så er de nemlig lige til at smide på grillen når man har spist.

Som det ses i videoen, har jeg valgt at drysse kokosmel og sirup hen over ananasstykkerne inden de lægges på grillen. Det tilføjer en ekstra sødme til ananassmagen og med et par dråber cognac til sidst, er det bare pina-colada-lækkert! Hvis man ikke er så meget til cognac, kan man alternativt spise en stor portion vaniljeis til.

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nemme og sunde bananpandekager