I made it!

Goodbye hair!

Før & efter (Jeg undskylder for mit studenterhue hår!)

Vi alle kender dét at ens hår bare trænger til en kærlig hånd. Hvad end det er en total makeover eller bare en klipning af spidser. Mit hår trængte til en klipning og derfor var jeg forbi min søster i salonen her til formiddags.

Det var efterhånden et stykke tid siden jeg sidst fik det klippet og inden længe skal jeg snart til Grækenland. Alle ved at det slider meget på håret at være på badeferie; saltvand, sålens stråler og hårvask hver dag er ikke just den bedste kombination når det gælder om at pleje sit hår.

De fleste ved at jeg elsker mit hår og at jeg gør mit bedste for at passe på det. Derfor tænkte jeg at det var på tide med en klipning, inden jeg skal ned og drukne det i saltvand! Dem der kender mig ved at jeg ikke kunne drømme om at klippe mig kort håret og derfor er der “kun” røget 10 cm – as usual!

Det har virkelig gjort underværker og er blevet så flot! Nu er jeg mere end klar til translokation imorgen!

Du kan læse mere om Salon Herbst og eventuel booke tid (v. Malene) på deres hjemmeside Her! Husk at følg deres Facebook side for nyheder, konkurrencer mm. lige Her!

xoxo

Stephanie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

I made it!