Cinnamon Buns

Taking a break

Af og til har vi mennesker behov for at koble af og søge mod steder langt væk fra hverdagen. Nogle har i de seneste par dage været på Roskilde Festival, mens andre allerede er draget sydpå.

Det sidstnævnte er præcis hvad jeg skal på imorgen og derfor vil jeg de næste par uger holde en pause fra bloggen. Jeg har glædet mig til rejsen siden jeg sidste sommer sad i flyet med kursen hjem mod Danmark. Jeg skal ned til mit helt eget paradis, den græske ø Lefkas, som jeg efterhånden har været på utallige gange.

Det sidste halvår har været fyldt med en masse oplevelser og meget skolerelateret arbejde. Nu er jeg student og jeg kan mærke at jeg VIRKELIG har brug for et break. Jeg har brug for at ligge på en strand, tanne og bade dagen lang.

Det betyder at jeg sansynligvis ikke kommer til at poste indlæg her på bloggen. Husk at du derfor kan følge med på min Instagram account stephaniejuncher, hvis du vil med mig på ferie!

Vi ses snart igen!

xoxo
Stephanie

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Cinnamon Buns