Snik snak + Vlog

2 uger i det græske ø paradis er fløjet afsted og hvis jeg kunne, var jeg taget med det første fly tilbage! Jeg havde en skøn og tiltrængt ferie, hvor det eneste jeg skulle bekymre mig om var hvilket tøj jeg skulle have på ned til byen om aften.

Siden jeg var helt lille har min familie og jeg altid kun rejst til den græske ø Lefkas, som ligger i det Ioniske Hav i det vestlige Grækenland. Øen er en af de syv øer i det Ioniske Hav og fra vores faste hotel, er der den smukkeste udsigt ud over de fleste af øerne – en udsigt man aldrig bliver træt af!

Første gang vi tog til Lefkas var jeg 4 år og rejsen derned til skyldtes min fars interesse for Onassis – en yderst velhavende græsk skibsredder. Han giftede sig med den amerikanske præsidentenke, Jacqueline Kennedy og købte en af de omkringliggende meget frodige øer – Skorpios. Det er os bestemt IKKE en gåde hvorfor Onassis i sin tid købte en ø som Skorpios. At være nede på Lefkas og omkring øerne er ligesom at være i Caribien. Øerne, klipperne, vandet – det hele er så fantastisk smukt, at det næsten ikke er til at fatte.

Lefkas og de lokale folk (som med tiden er blevet vores gode venner) har en stor betydning for min familie og jeg. Lige som mange familier tager i sommerhus og andre elsker at rejse til nye feriedestinationer, så er vores “sommer lykke” at komme ned til Lefkas. Måske vil du kunne forstå vores store kærlighed til Lefkas efter at have set vlog’en ovenfor? Jeg håber du ihvertfald vil kunne lide videoen!

xoxo

Stephanie

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.