Monday Wishes

What To Do On a Rainy Day

Hold nu op hvor det bare vælter ned! Havde du planer om en tur ind til byen eller en gåtur ved stranden, så må du nok se efter andre ting at få dagen til at gå med. Jeg har samlet 9 idéer til hvad du kan få denne regnvejrsdag til at gå med!

Filmhygge!

Film er altid et hit på en regnvejrsdag. Hvis der går en spændende film i biografen, så tag en veninde under armen og tag afsted. Hvis du ikke vil ud i regnvejret, så bliv hjemme og find dine yndlingsfilm frem. Put dig under dynen og drik en stor kop varm kakao.

Ryd op i din garderobe

Du har sikkert en masse tøj som du sjældent eller nærmest aldrig går i. Det ligger bare og fylder i skabet og er i vejen for alt det lækre tøj du kunne købe, men som der ikke er plads til. Så tag en stor pose og sorter ud i garderoben. Måske er du heldig at finde en sød top som du længe har ledt efter eller som du helt havde glemt du havde. Når du er færdig med at rydde ud i garderoben, så bind en knude på posen og giv det ud til et godt formål, eksempelvis Røde Kors? Så har du gjort en god gerning for dig selv og for nogle andre.

Tag på museum

At tage på museum er altid en god idé på en regnvejrsdag. Har du læst mit forrige indlæg om museum? Hvis ikke, kan du læse om en udstilling jeg var til, som bogstaveligt talt fik hårene til at rejse sig. (LÆS HER) Måske kan du nå at tage ind og se selvsamme udstilling.

Bag din yndlingskage!

Hvad er mere oplagt end at bage dagen lang mens regnen siler ned udenfor? Husk du under kategorien “Opskrifter” øverst oppe kan finde opskrifter på nogle lækre kager, tærter mv.

Gør rent

Måske er det ikke lige det du har allermest lyst til. Men det kan være svært at finde tid og overskud til at gøre rent i hverdagen. Så nu hvor du alligevel ikke ved hvad du skal tage dig til, så vær produktiv og få det klaret. Jeg kan love dig for at du vil blive glad for det bagefter. Sæt noget god musik på, skru op og giv den gas. Så bliver det lidt “sjovere”.


Tag ud og shoppe

En tur på Strøget er selvfølgelig ikke lige den bedste idé i regnvejr, medmindre du har mod på at trodse regnen med gummistøvler og paraply. Så tag i stedet i dit nærmeste shoppingcenter og shop løs (Selvfølgelig kun hvis kontoen rækker til det). Du glemmer sikkert helt det efterårs lignende vejr når du render fra det ene prøverum til det andet og føler dig lettere forpustet og svedig efter at prøve en masse tøj.

Træn

Okay, dette er så ikke lige min første prioritet. Men hvis du er den sporty type og altid er frisk på at få pusten op, så træn. I hverdagen er det ofte en tur på sofaen der vinder over en løbetur. Men nu hvor der ikke er lagt store planer for regnvejrsdagen, så tag op i Fitness centeret. Hvis du ikke er medlem af sådan ét, så løb en tur (Kan sagtens gøres i regnvejr – ikke at jeg nogensinde selv har gjort det) eller find et træningsprogram på Youtube – der er massere af dem derinde.

Læs magasiner, bøger & blogs

Under dynen og frem med magasinerne eller din yndlingsbog. Det er en af de bedste måder slå tiden ihjel på. Ikke nok med at det er afslappende at ligge og læse en bog, gør det jo ikke noget hvis den er utrolig spændende eller lærerig. Vær ikke bange for at kaste dig ud i en ny genre. For nyligt, da jeg var på ferie, læste jeg min første biografi, af Jan Fog, og på 3 uger har jeg været igennem 2 biografier. Det er en ny personlig rekord indenfor bog-læsning. Er du ikke så meget til bøger og magasiner, så læs dine yndlings blogs.

Se Youtube

Der er adskillige gode Youtubers og selvom det er lidt af noget tidsfordriv, så er det underholdende og hyggeligt at se videoer på Youtube. Personligt foretrækker jeg især vlogs, sniksnakke- og madlavningsvideoer.

Jeg håber at disse 9 idéer har hjulpet dig til at finde ud af hvad du skal lave i dag. Mine planer for i dag er en tur ind til København og mødes med en veninde, hvis ikke andet bliver aftalt pga. dette møgirriterende vejr.. Men hvis ikke, er det bare frem med parablyen også afsted!

Hav en god dag <3

xoxo

Stephanie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Monday Wishes