Wonderful Copenhagen & News

Brunch Guide & Discount Code

Dette indlæg er sponsoreret af iDeal Of Sweden.

Heey sweeties!

Jeg undskylder på forhånd for de ekstreme lækkersult-fremkaldende billeder ovenfor. De er taget hos Café Lvingstone hvor vi spiste en overdådig lækker brunch i går! Caféen ligger på Sortedam Dossering og med udsigt lige ud til søen, kan man sidde og nyde et lækkert måltid. Det er klart det bedste sted jeg til dags dato har fået brunch – god service og skøn mad! Hvis du endnu ikke har prøvet deres brunch, så MÅ du bare prøve det.

—–

Nu til noget helt andet! Kan du spotte det flotte cover på billedet? Coveret er et af de to covers jeg har modtaget fra iDeal Of Sweden og jeg er så glad for dem. Lige nu kan du få hele 30% på deres covers med rabatkoden “SUMMER2017” Men skynd dig, tilbuddet gælder kun de næste 24 timer!

Hav en fortsat skøn dag ??

xoxo

Stephanie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Wonderful Copenhagen & News