A one-way ticket to Sweden, what now!?

My latest Obsession

Jeg ved jeg ikke er den eneste der må gå til erkendelse omkring dette emne. Jeg må indrømme at jeg er besat af noget så tidsfordrivende og måske alligevel så uskyldigt som en serie. Jeg har den seneste uges tid, nemlig været besat af Empire – en amerikansk musikalsk dramaserie. Måske er det bare mig der er bagud hvad angår serier, måske er serien ikke længere en nyhed eller noget nyt for serieelskere. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg aldrig har været den store sucker for serier – det skyldes måske at jeg ikke har fundet nogen der har fanget min interesse.

Lige indtil jeg kastede mig over denne serie. Hvis du ikke kender serien, handler den om Lucious der ejer musik imperiet Empire og hans familie. Både hans ekskone, Cookie og hans tre sønner kæmper internt for at få deres plads i imperiet – koste hvad det vil! Det er en serie der har det hele; kærlighed, musik, fede biler, konstante overraskelser, drama, humør og spænding. Hvis du ikke har set serien, så kan jeg varmt anbefale den. Faktisk har den ligget øverst på hitlisterne verden over og været et kæmpe hit i USA. What’s not to like!?

Det var lidt om min seneste obsession – hvad er din?

(Ps. Hvis du kunne tænke dig at se Empire, kan du se serien på Viaplay)

xoxo

Stephanie

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

A one-way ticket to Sweden, what now!?