My Favorite Instagram Accounts

Odense Mini Guide

Heey piger!

Som I sikkert allerede ved og har set på min Instagram, var jeg i Odense i weekenden. Som lovet har jeg lavet en lille miniguide over Odense – nok nærmere henvendt til ikke-Fynboende piger (og måske drenge?) Planen var at turen skulle munde ud i en lille miniguide over Odense by – med tip om shopping, byture og mm. Desværre er det sådan at virkeligheden af og til ikke altid lever op til ens forventninger. Vejret var med os på ‘afrejsen’ og hjemturen, men lørdag bød på regn, regn og atter regn. Hvad der skulle være blevet gåture i Odenses gader, fra butik til butik, måtte blive til noget andet..

Rosengårdscentret

Vejrgudernes valg om vejr, gjorde at vi piger måtte tage i Rosengårdscentret. Ikke at det var en dårlig plan B – men jeg havde håbet at kunne opdage nogle nye og fede butikker, som jeg kunne tippe om herinde. Set bort fra det, så må jeg indrømme at jeg er en smule fascineret af Rosengårdscentrets mange butikker – sammenlignet med shoppingcentrene her på Sjælland. Det er KÆMPE stort og har, uden at lyve, alle de gode butikker samlet under samme tag – Message, Samsøe & Samsøe, Bestseller, Zara og mange flere! (Jeg fik gjort mig nogle gode køb, som jeg vil vise frem inden længe) Jeg kan ihvertfald varmt anbefale et visit forbi centeret – især her til vinter, hvor det ikke altid er vejr til en strøgtur. Dog vil jeg pointere at man skal tidligt op en lørdag morgen, for at undgå trafikkaos på parkeringspladsen – vi kørte rundt i knap 20 minutter for at få en parkeringsplads!

Byturen

Tager man til Odense for at udforske bylivet, så kan man lige så godt blive hjemme. Enten var det byens udvalg af diskoteker og barer, eller også var det min voldsomme mavepine der fuldstændig dræbte mit festhumør. Det første sted var det rene sodavandsparty, der vrimlede med unge teenagere som havde lånt sine søskendes ID. Det andet sted vrimlede med fulde hippefolk og det tredje sted var som at være på krog i det aller fjerneste af Jylland (Ikke at jeg har prøvet det, men jeg kunne forestille mig at det er sådan ‘derhenne’) Byturen endte ihvertfald med den sædvanlige tur på McDonald’s og så var det bare hjem og smække benene op. Selvom vi ikke havde den helt store succes med at finde det rigtige sted, så var det hyldende morsomt og en oplevelse i sig selv. Jeg vil nok anbefale at man går efter de ‘kendte’ steder som A Bar, der også ligger i København – fremfor at tage chancen som vi gjorde lørdagnat.

Trafikken

Det var med lidt spænding i kroppen at vi kørte mod Fyn fredag eftermiddag – frygten for at havne i en kø forsvandt først da vi drejede ned af gaden hvor min veninde og hendes kæreste er flyttet ind. Vi var dog heldige og slap med lettere trafikerede veje – både på vej til Odense og på hjemturen. Hvis man ligesom os skal på weekendtur til Fyn, vil det være smartest at tage afsted forholdsvis tidligt fredag morgen/formiddag for at mindske risikoen for at være stuck i trafikken – så bliver det lang køretur!

Scoring

Er du single og leder efter kærligheden – your very true love? Så er Odense det rette sted! Når du nu alligevel er på Fyn og i forvejen ikke er særlig bekendt med nogle derfra, så grib chancen. Flirt lidt ekstra eller smid en seddel med dit nummer til ham den søde i butikken – chancen for at de kender nogle, som kender dig er minimal. Så hvis du får en afvisning eller laver en bummert – herregud, så er der ingen derhjemme der hører om det. What happens in Odense, stays in Odense – haha!

Det var lidt tips og erfaringer fra min weekendtur i Odense. Jeg håber min miniguide trods uheld med vejr og bytur, er en smule brugbar – ihvertfald til hvad man bør og ikke bør gøre i Odense. Jeg havde ihvertfald en skøn weekend der bød på lidt af hvert – lige fra filmaften med fredagsslik og morgener med hjemmebag, til grænseoverskridende oplevelser og scoringer.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

My Favorite Instagram Accounts