Blue Marble & Discount Code

Outfit

Frakke: HER Bukser: HER Støvler: HER

Heey piger!

Som lovet i min Odense mini Guide (HER) vil jeg i dag vise jer nogle af de fine sager jeg købte i weekenden. Jeg har b.la. købt disse fine bukser fra Zara, som simpelthen sidder SÅ godt. Jeg elsker den hvide stribe langs benene! Jeg havde spottet dem på Instagram og da jeg prøvede dem i prøverummet, vidste jeg at jeg bare måtte eje dem. De går så fint med mine nye ruskindsstøvler, som jeg også købte i weekenden. Det var kærlighed ved første blik da jeg spottede dem på hylden i Bianco. Jeg har længe ønsket mig nogle støvler med en god højde og jeg kunne ikke modstå disse flotte støvler til sådan en god pris. Når man elsker at shoppe, må man gerne spare lidt her og dér for at kunne købe mere, ikke?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Blue Marble & Discount Code