October GOODIEBOX

20 QUESTIONS FOR ME

Heey piger!

Dette indlæg er et lidt mere personligt ét af slagsen, da det er et “Get to know me” indlæg. Jeg har gennem min tid som blogger undgået at dele ud af mit privatliv, i den forstand at mit indhold herinde ikke har rettet fokus mod mig som person. Derfor tænkte jeg at det nu er på tide at I lærer mig bedre at kende, hvorfor jeg her har svaret på en række spørgsmål!

Læs med og lær mig bedre at kende herunder <3

1. Den sidste film jeg så? Det er faktisk ikke så tit jeg ser film, men når det så sker er det sædvanligt bare dem der kører i tv’et. Den sidste film jeg så var en kærlighedsfilm, om en pige der skulle giftes og tog på en slags Be-The-Perfect-Bride-camp og endte med at falde for fyren der leverede blomster til hendes brudebutik. Det var en ret sød, men typisk kærlighedsfilm og jeg må på beklageligvis indrømme jeg ikke kan huske titlen på den.

2. Hvad har jeg på i øjeblikket? At the moment ligger jeg i sengen og nyder at have tidlig weekend. Så mit super fashionable outfit består af et par varme hyggesokker og en strik.

3. Det sidste nummer jeg lyttede til? Det sidste nummer jeg lyttede til var for lidt tid siden i bilen og er “Think before I talk – Astrid S“. (HER) Jeg er ret vild med hendes sange (Ingen huge fan) og denne her minder mig så meget om mig selv. Men det uddyber jeg senere i et andet spørgsmål!

4. Det sidste jeg har spist? Køleskabet herhjemme har ikke det mest interessante at byde på, så dagens frokost bestod af en sammenklapper af noget fuldkornssandwich-ish med hummus – nemt og hurtigt! Til orientering er jeg den største hummus elsker på hele jorden og i min optik findes der intet der slår gulerødder og hummus – Just so you guys know!

5. Fave can?t-live-without-makeup produkt? Mit favorit makeup produkt som jeg ikke kan leve uden? Hmm, pt. må det være en læbestift fra L’Oréal som virkelig er en lifesaver! Når jeg fryser, hvilket jeg aaaltid gør herhjemme i Danmark, så får jeg blålige læber og denne nude/rosa-agtige farve redder mig fra et ligne en omvandrende frossenpind!

6. Hvis jeg vandt I Lotto ville jeg? Købe den helt nye Volvo XC90 2017 firhjulstrækker til mig selv i julegave og fejre det med en rejse til syden! Måske også købe en strandvejsvilla til mig selv og bare leve i luksus resten af mit liv. Eller også ville jeg gøre det stikmodsatte og ikke vide hvad jeg skulle gøre af dem og bare indsætte dem på min bankkonto.

7. Hvorfor hedder bloggen det? (stephaniejuncher) Det kom af at det skulle være enkelt og nemt at huske. Jeg havde i overvejelserne om det skulle være noget ‘kreativt’, men det samme tænkte jeg også dengang jeg lavede min første e-mail og til sidst var jeg så flov over den at jeg lavede en ny. Ja, den hed noget med ‘sexyputte’… Så derfor besluttede jeg mig for ikke at være kreativ og fandt på stephaniejuncher!

8. Hvorfor startede jeg bloggen? Det hele begyndte med at jeg fik flair for Instagram og begyndte at følge nogle kendte danske bloggere derinde. Jeg begyndte at læse deres blogs og meget hurtigt blev jeg nysgerrig omkring blogger-verden. Jeg fik tanker om hvorvidt jeg kunne blive blogger og det fik mig til at tage springet. Lige siden jeg var lille har jeg elsket at udtrykke mig via tekst og billeder og derfor fandt jeg det naturligt at begynde med at blogge. Lige siden den dag jeg begyndte med min blog, har jeg udviklet mig enormt og opnået ting som jeg i min vilde fantasi ikke havde troet jeg kunne!

9. Drømmejob… Uha, den er straks svær, jeg har svaret som mange andre BØRN: “jeg ved ikke hvad jeg vil når jeg bliver stor.” Én ting er sikkert og det er at jeg i gymnasietiden elskede virksomhedsøkonomi. Okay elsker er nok et stort ord, men jeg interesserer mig meget for økonomi/regnskab, virksomheder, markedsføring og sociale medier. Så drømmejobbet må være et job herimellem, I guess!

10. Mad jeg ikke kan fordrage? Først og fremmest er jeg en madelsker og jeg er slet ikke den kræsne type! Man kan næsten servere alverdens mad for mig og jeg vil spise det, men selvfølgelig har jeg en grænse. Eksempelvis har jeg aldrig spist østers. Jeg har siddet nytårsaften med en østers i hånden og virkelig kæmpet med at få åbnet munden, men det lykkedes aldrig og jeg tvivler på at det nogensinde kommer til at ske! Noget andet som jeg heller ikke kan fordrage er sushi. Jeg er opdraget med at man ikke må sige ad til mad, men hvis der er noget jeg synes er ulækkert, så er det sushi…

11. Den ideelle date for mig? Jeg er en sucker for romantik og den ideelle date for mig er nok den slags man ser i film. (Denne date skal ses i lyset af at fyren er Mr. Right) Taget årstiden i betragtning, så vil den ideelle date for mig starte med en gåtur i en park/have og efterfølgende en romantisk skøjtetur. Daten vil slutte af med en kop varm kakao og når daten er slut, skal jeg følges sikkert hjem. Lige i det sekund jeg skal til at gribe fat i døren, hiver han mig tæt ind til sig og giver mig et kys. Åååh, så romantisk!

12. Jeg føler mig mest lykkelig, når? Jeg er omgivet af min familie og mine veninder. Jeg er et stort familiemenneske og mine veninder er som familie, så ja, det er når jeg er omringet af mine nærmeste at jeg er lykkelig.

13. Det bedste life advice fra mig? Man skal værdsætte livet, de små øjeblikke og menneskerne omkring sig og. Det er så vigtigt at nyde livet og fortælle menneskerne omkring sig, hvilken betydning de har. Der er intet i livet der varer for evigt og derfor er det vigtigt at nyde hvad man har, så længe man har det. Det er et råd jeg har lært gennem egen erfaring, fra en tid i mit liv hvor jeg gennemlevede en stor og pludselig sorg, som i dag har styrket mig som person og lært mig at værdsætte selv de mindste ting i livet.


14. Hvis jeg styrede verden, ville jeg? Simpelt – gøre verden til et bedre sted!

15. Hvis du var en karakter i en kendt TV-serie, hvem var det så? Det er svært at sige hvilken kendt tv-serie karakter jeg er, men hvis jeg skal vælge en som jeg vil være så er det uden tvivl Cookie Lyon fra Empire! Den kvinde er for sej!

16. Hvor ser jeg mig selv om 5 år? Om 5 år er jeg færdiguddannet og har fundet mig en mand, som jeg bor sammen med. Måske er der en baby på vej, hvem ved?

17. Yndlingsord for tiden? Jeg tror ikke jeg specifikt har et yndlingsord, men et ord som jeg siger meget er nok “Oh My God” – det er literally min reaktion til mange ting!


18. Et af mine gode kvaliteter? Jeg er meget omsorgsfuld over for mine nærmeste. Jeg lever nok lidt efter det motto at man får hvad man giver og hvis jeg selv skal sige det, synes jeg at jeg er en god veninde, hihi! Når mine veninder er triste, er jeg trist og omvendt, når de er glade, er jeg lykkelig!


19. Et af mine dårlige kvaliteter? Det er så her at Astrid S sangen kommer på banen “Think before I Talk”. Måske skulle man umiddelbart ikke tro det når man møder mig første gang, men jeg har lidt af et temperament og jeg har det med (ofte) at sige ting før jeg får tænkt mig om og talt til 3.


20. Når jeg er 70 år?
Er jeg pensioneret og rejser verden rundt med min mand. Eller også har vi en villa i Grækenland og nyder livet i det græske paradis!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

October GOODIEBOX