20 QUESTIONS FOR ME

Perfect Faux Fur Dream

Sponsored by mbySundahl.

Heey piger!

Brrr hvor er det bare blevet koldt! Efteråret er en smuk årstid, når det altså for en gangs skyld ikke vælter ned! Det bedste ved efteråret er alle de visne blade i brændte farver og solen der skinner lavt på himlen. Det er et så flot syn, men jeg kunne nu godt undvære kulden!

MEN, med min nye pels fra mbySundahl er jeg mere end klar på at gå vinteren i møde! Jeg har bogstavelig talt levet i denne pels siden jeg modtog. Den holder mig SÅ varm i disse kolde dage! Det er den første lange pels jeg har haft og så er den endda faux fur. Jeg har haft svært ved at finde en flot faux fur pels, da jeg synes at mange af dem er af dårligt materiale og synes at se alt for falske ud i pelsen. Men denne pels fra mbySyndahl forelskede jeg mig i fra første øjeblik jeg åbnede pakken. Jeg er så umådelig glad for den. Den falder så flot og mærkes så blød!

Pelsen er som sagt faux fur og har lommer foran, så man slipper for at få dybfrosne fingre i vinterkulden. Den holder alt kulden ude og lukkes med små hægter, som kan lukkes op til halsen. Jeg er typen der bliver syg ved bare den mindste kulde ved halsen, så jeg synes det er fedt at jeg ikke behøver at slæbe et halstørklæde med rundt, når jeg har pelsen på! Hvad der også er rart er, at den har hætte, så man rigtig kan putte sig her i vinteren!

Spørger man mig, er denne pels uden tvivl indbegrebet af the perfect faux fur dream.

Pelsen kan købes HER!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

20 QUESTIONS FOR ME