A Glimpse of My Morning

Fluffy S’mores

It’s time for something sweet and fluffy! (Recipe)

Heey piger!

I har garanteret allerede set denne famøse ‘dessert’ på de sociale medier og måske endda prøvet det. Tidligere i dag stod jeg nede i Netto og ville købe ind til fredagsslik, men jeg havde bare ikke lyst til noget af det på hylderne. Så kom jeg i tanke om S’mores og bum, så lå der straks kiks, skumfiduser og chokolade i kurven!

Det var første gang jeg kastede mig ud i at lave det og hold nu op, det var både nemt OG lækkert. Jeg gav mig i kast uden nogen opskrift og hvis jeg selv skal sige det, synes jeg at resultatet blev hammergodt!
Så her er mit bud på S’mores.

Til 4 personer – 1 portion:

Skumfiduser

200 g mørk chokolade

Kiks (Mariekiks eller Digestive)

Fremgangsmåde:

Først smeltes chokoladen i en gryde og hældes derefter over i en form med bagepapir.
Dernæst puttes skumfiduserne i, så chokoladen bliver dækket til så godt som muligt. Derefter skal blandingen i en forvarmet ovn på 200 grader i 10 minutter eller indtil skumfiduserne får en gylden overflade.

Velbekomme!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

A Glimpse of My Morning