My Weekend & Bad Moms

White Xmas

Heey piger!

I morges da jeg sad i toget på vej til universitetet, fik jeg rejsetiden til at gå med at scrolle gennem Instagram (Som sædvanligt). Der poppede pludselig én af de her annoncer op, som mange virksomheder benytter sig af og selvom jeg generelt synes de er irriterende, så var denne en undtagelse. Det var et billede af den fineste bluse, jeg længe har set og det gav mig idéen til dette indlæg: ?White Xmas?

Jeg har brugt pauserne mellem forelæsningerne på at finde disse hvide bluser, som jeg synes passer perfekt til julens mange julefrokoster. Hvis vi ikke fra naturens side får en hvid jul, så kan vi selv bidrage til en hvid jul ved at tilføje den hvide farve til vores outfits! Jeg er personligt vild med det klassiske og sofistikerede look og jeg synes at disse bluser er så flotte! De er fra et mærke der hedder Alice + Olivia by Stacy Bendet, som jeg ikke kendte i forvejen og som faktisk er til at købe i Illum. Bluse nr. 4. er den ovennævnte bluse som jeg forelskede mig i ved første øjekast. Den er desværre ret pricy, så den må ryge på min ønskeliste til jul!

Det var lidt inspiration til hvad man eventuelt kan have på til julens mange begivenheder. Hav en fortsat dejlig tirsdag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

My Weekend & Bad Moms