White Xmas

Can’t Wait & Today’s outfit

Bluse: HER Pels: HER

Er det ikke bare fint?

Heey piger!

Er jeg den eneste der ikke kan vente til jul? Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har spist risengrød, for slet ikke at tænke på hvor mange julefilm jeg har set indtil nu! Det vil næsten være pinligt hvis nogle fandt ud af det. Noget andet jeg også elsker ved julen er al belysningen i byens gader. Hvis det stod til mig, skulle der være pyntet året rundt. Det skaber en helt speciel stemning og giver så meget lys i disse mørke tider. Jeg elsker det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

White Xmas