Inspiration til juletræspynt

Professionel kunstskøjteløber?

Heey piger!
I dag skal det handle om sport, nemlig kunstskøjteløb. Jeg elsker at skøjte og har gjort det lige siden første gang min mor tog 6 årige jeg under armen og slap mig fri på en skøjtebane. De første par gange var ingen succes og der skulle selvfølgelig massevis af styrt til, før jeg lærte at finde balancen og sætte den ene skøjte foran den anden. Enhver start er svær og i går var ingen undtagelse da jeg efter 1 år væk fra isen, endelig stod på skøjter igen. Men jeg fandt hurtigt teknikken og der gik ikke længe før jeg skøjtede afsted!

Jeg har aldrig gået til kunstskøjteløb, hvilket skyldes min uerstattelige interesse for ridning. Men jeg elsker at se internationale konkurrencer i kunstskøjteløb, det er så fascinerende og smukt at se på. Hvis jeg havde flere timer i døgnet var jeg uden tvivl startet og gerne for flere år siden! Professionel kunstskøjteløber bliver jeg aldrig, men det er også helt okay – for det er stadig sjovt og skønt at skøjte.

Mine planer er ihvertfald at jeg skal ud og skøjte en masse her i julen – måske ses vi på isen?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Inspiration til juletræspynt