Få Styr På Valget 2017

5 JULEFROKOST OUTFITS UNDER 500 KR / Asos rabat

Dette indlæg er sponsoreret af Asos.

Heey piger!

Julefrokosterne står for døren og det store spørgsmål er som altid hvad vi piger skal have på. Vi kan bruge timevis på at finde den rigtige kjole til den rigtige pris og når vi så har fundet den, kæmper vi med at finde et par sko der matcher både kjolen og budgettet. For mange af os bliver det en last-minute situation og måske ender vi med at hoppe i det samme tøj som vi havde på til sidste års julefrokost.

Det er ingen hemmelighed at julen i forvejen er en dyr tid og derfor er det de færreste der har råd til at gå ud og ofre flere hundrede kroner på kjole, sko og smykker når vi skal til en bestemt julefrokost. Ofte skal vi også til flere julefrokoster, én med familien, én med veninderne og måske med arbejdet. Men så er der jo også juleaften og nytårsaften – åh sikke mange outfits man skal planlægge!

Derfor har jeg fundet 5 julefrokost outfits med kjole og sko – endda nogle med smykker, som alle er under 500 kr. Der er direkte links under billederne! Så kan du med garanti være julelækker på budget – what’s not to love?

PS. Hvis du er studerende og går på CBS kan du i dag møde Asos på Solbjerg Plads fra kl. 13-16 og få fingrene i din egen rabatkode, som er gyldig under hele din studietid.


Outfit 1

Outfit 2

Outfit 3

Outfit 4

Outfit 5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Få Styr På Valget 2017