Christmas Sweaters

Hair Model

Heey piger!

Som I sikkert har set på min Instagram var jeg model for min storesøster hos Nicci Welsh Academy igår. Hun lavede den vildeste infinity braid med en smuk og naturlig make-up, synes I ikke?

Min søster, Malene, har stået for mit hår i mange år efterhånden og jeg kan med hånden på hjertet sige at hun er den mest fantastiske frisør. Hun lavede det smukkeste hår til galla (Se billeder HER) og stod også for min håropsætning dengang jeg blev konfirmeret. Jeg er SÅ stolt af hende og det skyldes ikke mindst hendes talent, men også at hun åbner sin egen økologiske frisørsalon i Roskilde på mandag (D. 11. December) !!!

I kan følge hende på Facebooksiden HER, for at se flere af hendes værker og finde informationer om booking mv. Hvis du leder efter en god frisør og er træt af at blive skuffet efter dine frisørbesøg, så kan jeg VIRKELIG anbefale Malene – hun er et naturtalent.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Christmas Sweaters