Hair Model

Hvordan redigerer jeg mine billeder?

Heey piger!

En del af jer har spurgt hvordan jeg redigerer mine billeder på Instagram og jeg må erkende at det er en lettere omfangsrig proces. Derfor tænkte jeg at det nemmeste (for jer og mig selv) er at lave et indlæg med fokus på netop dette: Billederedigering.

Jeg elsker at redigere billeder og i min kamerarulle ligger mange redigerede billeder, som jeg ikke har postet nogen steder og som nok ikke bliver postet på noget tidspunkt. Jeg synes det er fascinerende hvad man kan få ud af sine billeder og er man god, kan det blive til et helt mesterværk. Selvom jeg elsker at redigere billeder, er der grænser for hvor meget redigering der skal være. Det er vigtigt ikke at gå for vidt; efter min mening kan overdrivelse ødelægge et billede totalt! Jeg er også imod trenden om at redigere på sin krop, for at fremstå visuelt perfekt. Vi alle har nogle ting ved os selv som vi synes mindre om – and that’s a fact, men det betyder ikke at vi skal gemme det væk i billederedigering. Ét er at man snyder folk der følger én, noget andet er at man snyder sig selv. En hel tredje ting er at det er så tydeligt for redigeringsnørder som jeg, at se hvis en person har forstørret sit bagparti eller mindsket størrelsen på sine lår. Så derfor; billederedigering er en fantastisk mulighed for at være kreativ, men alt med måde! Med det sagt, så vil jeg fortælle hvordan jeg redigerer mine billeder til Instagram.

1. Step
Det første jeg gør er at åbne app’en Facetune, der både findes som en gratis version og købe version. (Jeg har dog købt app’en) Her går jeg ind og fremhæver detaljer jeg ønsker står mere fremtrædende og slører elementer jeg gerne vil nedtone. Denne app er også super god til at gøre hvide baggrunde endnu hvidere og forresten, med denne app kan du få det hvideste tandpastasmil! Når jeg er tilfreds gemmer jeg billedet og går videre til næste step.

2. Step
I starten syntes jeg at app’en VSCO var møg irriterende og jeg forstod ikke hvorfor folk var så vilde med at redigere deres billeder derinde. Efterhånden som tiden gik fandt jeg ud af at man kan downloade og købe filtre og justere på filter-niveauet så det passer ens smag. Nu har jeg efter længere tids leg med app’en fundet et filter, som jeg bruger på alle mine billeder. Ikke ét billede bliver postet uden at have været igennem VSCO.

3. Step
Lige for tiden er jeg inde i en periode, hvor jeg elsker at tilføje såkaldte textures på mine billeder. Jeg synes det giver en fed vintage effekt og gør lige dét ekstra ved billedet. Her bruger jeg app’en Ultralight, som også giver rig mulighed for at ændre farvetoner, kontrast og tilføje filtre.

Billedet øverst er i original format og billedet nederst er det færdige resultat.

Billedet øverst er næsten helt sort og man kan næsten ikke se hvad der er på billedet. Her har jeg været inde og tilføje et lyst filter og skruet op for lysstyrken. Resultatet er jo et helt nyt billede!

Det var kort fortalt hvordan jeg redigerer mine billeder til Instagram. Jeg håber at jer der har haft interesse i min billederedigering har fået svar på jeres spørgsmål!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hair Model