TODAY I AM WEARING

NEMME VANILJE SMÅKAGER

Heey piger!

Julen er lig julebag, men det store spørgsmål er altid hvad man skal bage. Der findes et hav af opskrifter på alverdens jule lækkerier og det er næsten helt uoverskueligt at finde rundt i hvilke man skal kaste sig ud i. Enten kræver de for mange ingredienser eller også er opskriften alt for besværlig og tidskrævende.

Det er her mine vaniljesmåkager kommer ind i billedet. Jeg vil mene enhver kan lave dem, uanset om man er professionel eller nybegynder i et køkken. Opskriften er super nem og man behøver ikke først at handle ind, for den indeholder basic ingredienser som de fleste altid har liggende i køkkenet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

TODAY I AM WEARING