A Funny Story

Dovenskab?

Heey piger!

Jeg ved ikke med jer, men jeg er kommet i total juleferie stemning. Med det mener jeg nok at jeg er blevet liiidt for doven end hvad godt måske er. Hele sidste uge var ret hektisk med skriftlig eksamen mandag og 48 timers skriftlig eksamen fra onsdag til fredag. Jeg kan mærke det har taget ret meget på min energi og jeg føler virkelig jeg har brug for en rigtig ferie, uden noget som helt studierelateret.

Det hænger bare ikke rigtig sammen med, at jeg har en deadline på en synopsis fredag. Den skal selvfølgelig laves, det er der ingen tvivl om, men det er svært at komme igang når motivationen ikke helt er der. Der er mange ting jeg hellere vil, som at købe julegaver, se julefilm, bage julesmåkager (Se opskriften på lækre og nemme vanilje småkager HER) og ikke mindst blogge. Jeg synes i det hele taget at det er lidt strengt at der altid skal være vigtige to-do opgaver i juletiden, når julen går ud på at hygge sig med familien og dem man holder allermest af, er det ikke sandt?

Måske skal jeg finde min motivation i det faktum, at jo hurtigere jeg kommer igang, jo hurtigere bliver synopsen færdig og jo hurtigere kan jeg sådan virkelig julehygge? Med det sagt, så vil jeg vende fokus tilbage på bøgerne.

Hav en fortsat dejlig dag! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

A Funny Story