Dovenskab?

Romantic Christmas Movie List

Heey piger!

Hvem elsker ikke julefilm og især de romantiske af slagsen?

Det er ihvertfald ingen hemmelighed at jeg elsker julefilm og her i løbet af december måned har jeg fået mig et par favoritter. I realiteten er der mange julefilm jeg kan se igen og igen, også de mere familievenlige og klassiske julefilm. Men som overskriften siger, skal det i dag handle om romantiske julefilm. Jeg har samlet 5 af mine favoritter som jeg varmt kan anbefale. De kan enten ses på Netflix eller Viaplay – og sikkert også på andre streamingtjenester. God fornøjelse!

A Bride for Christmas

The Spirit of Christmas

Merry Kissmas

Once Upon a Holiday

A Christmas Prince


Hvilken romantisk julefilm er din favorit?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dovenskab?