Romantic Christmas Movie List

NEW YEAR’S OUTFITS

Heey piger!

Nu er der ikke længe til juleaften, er det ikke skønt?
Jeg glæder mig som et lille barn og jeg ved jeg ikke er den eneste!

Ligesom det aldrig er for tidligt til at komme i julehumør, er det heller aldrig for tidligt at tænke på nytårsoutfit. Måske har du allerede været ude og finde nytårskjolen eller måske er du på jagt efter den perfekte? I så fald har jeg sammensat to outfits, som jeg synes kunne være ideelt til at have på nytårsaften. Der er både et piget look med masser af glitter og sten og et råt look med læder og blå støvler.

Hvilket outfit er dit yndlings?

Kjole: Her / Clutch: HER / Øreringe: HER / Sko: HER

Bluse: HER / Sko: HER / Bukser: HER / Clutch: HER / Øreringe: HER / Ring: HER / Ring: HER

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Romantic Christmas Movie List