Største Øjeblikke i 2017

Det Skal Jeg Nytårsaften

Hej piger!

NU varer det ikke længe før vi alle skal gøre os lækre og klar til årets sidste (og måske bedste) fest. Planerne for min aften er sådan set ved at være ret traditionelt efterhånden, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Jeg har det sådan med nytår (og generelt) at jeg hellere vil være hjemme et sted og have en hyggelig og festlig aften, fremfor at tage i byen. Samtidig er jeg et stort familiemenneske og derfor er det vigtigt for mig at kunne tilbringe aftenen med dem – ihvertfald noget af tiden.

Jeg starter aftenen ud med at være sammen med familien og et vennepar vi fejrer nytår med hvert år. Vi skal som sædvanligt høre begynde med at høre Dronningens nytårsaftale og have 3 retters menu (Jeg har stået for desserten as always). Nytårsmenuen er altid overdådig god, så jeg glæder mig altid vildt meget til maden, haha! Efterfølgende skal jeg videre hjem til en af mine bedste veninder, der holder nytårsfest og det skal nok blive godt!

Til sidst vil jeg slutte årets sidste indlæg med at ønske dig et rigtig godt og lykkebringende nytår!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Største Øjeblikke i 2017