Det Skal Jeg Nytårsaften

Mit Nytår I Billeder

Godt nytår alle sammen!

Jeg håber I er kommet godt ind i det nye år og havde et brag af en fest. I skrivende stund ligger jeg på sofaen med den overbevisning om, at jeg ikke får udrettet noget denne første dag i det nye år. Men jeg ved at jeg ikke er den eneste der ligger med tømmermænd i dag, ikke sandt? Derfor vil jeg fortsætte med at ligge her hele dagen og ikke have dårlig samvittighed over det!

Før det gik vildt for sig med drinks og inden jeg blev ude af stand til at fotografere, fik jeg taget et par billeder som jeg vil dele med jer her.

Borddækningen var enkel og girly med røde vinglas, stjerner og glimmer. Hvem mon stod for borddækningen?


Kransekagestykker skulle der selvfølgelig til og de var lavet af selveste jeg! (Okay, min far lavede kransekagedejen, men jeg tilsatte nougatfyld, rullede, formede og pyntede dem – Så 50/50!)


Jeg fik ikke taget billede af forretten, der ellers var en fiskesymfoni. Til hovedret fik vi roastbeef med bearnaise, bagt kartoffel med hvidløgssmør og rucola salat med avocado, pinjekerner og soltørrede tomater.


Vi var alle mætte efter en god for- og hovedret, men som man siger: “Dessert ryger ikke i maven, dessert går lige i hjertet”. Det må i den grad siges at desserten gik lige i hjertet på os alle! Jeg havde lavet en svampet og fyldig chokoladekage med jordbær- og vaniljeis. Kagen var drysset med flormelis og sølv støv og pyntet med frysetørrede hindbær samt friske blåbær, brombær og hindbær. Wow den var overdådig lækker!

Det var et lille indblik i min nytårsaften før det hele blev vildt og festligt. Jeg havde en god aften og fik en god afslutning på 2017 og en endnu bedre start på 2018! Hvordan var din nytårsaften?

2 kommentarer

  • Aaron

    Your dessert looks amazing Stephanie! Well I can’t use a hangover for an excuse, because I don’t have one, but I’m still not really getting too much accomplished, haha.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aaron

    Your dessert looks amazing Stephanie! Well I can’t use a hangover for an excuse, because I don’t have one, but I’m still not really getting too much accomplished, haha.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Det Skal Jeg Nytårsaften