Mit Nytår I Billeder

Nytårsforsæt?

Det er næsten umuligt at undgå samtalen om nytårsforsæt. “New Year, New Me!” Nogle går rundt med et nytårsforsæt om at droppe fast food, nogle vil tabe sig, nogle vil boycotte kød fra deres kost og andre vil træne op til et maraton. Listen med nytårsforsæt er uendelig, men let’s be real – det er de færreste der lever op til deres nytårsforsæt. Jeg havde engang et nytårsforsæt der lød på, at jeg ville begynde at løbe regelmæssigt, men skete det nogensinde? Svaret er nej.

Min mening er at nytårsforsæt er et drømmescenarie. Ja, vi tager hul på et nyt år og de fleste har en forhåbning om, at det er lig en ny begyndelse, et nyt kapitel i deres liv. Men selvom vi skriver 2018 istedet for 2017, så tager vi stadig vores gamle vaner – gode som dårlige, med ind i det nye år. Jeg tror på, at hvis et nytårsforsæt skal være en succes, så skal det indeholde substans, noget som gør det realistisk at opnå og som giver mening for én.

Sagt med andre ord, så tror jeg at et godt nytårsforsæt skal besidde en værdi der betyder noget for en. Hvis man f.eks. gerne vil være sundere i det nye år, så er det ikke nok med at man siger, at ens nytårsforsæt er at være sund og eksempelvis træne 4 gange ugentligt i et fitness center. Nej, så tror jeg at man skal tage udgangspunkt i ønsket om balance, hvilket indikerer at der både skal være plads til sund kost og træning, samtidig med at man godt må spise chokolade og pommes frites med veninderne. Det ville for mig virke meget mere motiverende med et nytårsforsæt om balance, fremfor at jeg vidste at nu skulle jeg være sund – jeg skulle løbe hver morgen og at spise en plade chokolade til en god film ville være strengt forbudt. Min opfattelse er at et nytårsforsæt skal være positivt indstillet og dermed være motiverende, fremfor at være negativt og demotiverende. Jeg håber at det giver mening!

Spørgsmålet er så om jeg har et nytårsforsæt for 2018?

Det har jeg ikke. Ihvertfald ikke et specifikt nytårsforsæt. Jeg ved på forhånd at jeg vil være mega god til at overholde det den første måneds tid også vil det kun gå op ad bakke derfra. Mit nytårsforsæt er derfor ikke at have et nytårsforsæt!

Hvad med dig, hvad er din mening omkring nytårsforsæt og har du et?

8 kommentarer

 • Tusind tak søde! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak søde! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thanks for your opinion. I very much agree with you!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thanks for your opinion. I very much agree with you!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er SÅ enig!! Vildt godt formuleret smukke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er SÅ enig!! Vildt godt formuleret smukke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aaron

  Your point is well taken I think Stephanie. I would never discourage someone from doing it, but my opinion is that it should not be done with too much, like self-aggression, that is to say, plotting to create a “new me” is a kind of aggression and hostility to one’s whole life up to this point. A kinder, gentler, and more effective approach is to be honest, but tough. It’s o.k. to make mistakes, nobody’s perfect, but we all can identify room for improvement and changes we’d like to make, and that’s true any damn day of the year, not only Jan. 1. So then, to make some tweaks and small, but achievable goals to start. The trick is they must be very specific and written down on paper, like basically a checklist everyday. That will build confidence and momentum, and it’s easy really, but small changes everyday, eventually build up to create incredibly big changes(shout out to Tony Robbins), haha, but it’s true. The other thing I would add, is to be strong when failure happens, it’s normal, and its supposed to be hard, so if someone fails to achieve the items on the daily list, DON’T give up, and throw it all away, keep grinding away, everyday is a new opportunity, there are always setbacks, but keep going, get up and keep going, trust the process, and work hard and put it the effort.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aaron

  Your point is well taken I think Stephanie. I would never discourage someone from doing it, but my opinion is that it should not be done with too much, like self-aggression, that is to say, plotting to create a “new me” is a kind of aggression and hostility to one’s whole life up to this point. A kinder, gentler, and more effective approach is to be honest, but tough. It’s o.k. to make mistakes, nobody’s perfect, but we all can identify room for improvement and changes we’d like to make, and that’s true any damn day of the year, not only Jan. 1. So then, to make some tweaks and small, but achievable goals to start. The trick is they must be very specific and written down on paper, like basically a checklist everyday. That will build confidence and momentum, and it’s easy really, but small changes everyday, eventually build up to create incredibly big changes(shout out to Tony Robbins), haha, but it’s true. The other thing I would add, is to be strong when failure happens, it’s normal, and its supposed to be hard, so if someone fails to achieve the items on the daily list, DON’T give up, and throw it all away, keep grinding away, everyday is a new opportunity, there are always setbacks, but keep going, get up and keep going, trust the process, and work hard and put it the effort.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mit Nytår I Billeder