Sunday Update

BEST BRUNCH IN COPENHAGEN

Heey skønne piger!

Som lovet i gårdagens indlæg (HER) kommer i dag et indlæg, som uden tvivl får jeres munde til at løbe i vand. (I var advaret på forhånd)

Jeg var som sagt ude og spise brunch igår. Sikke en lækker omgang. Hvis bare man dog kunne vågne op til sådan en overdådig brunch hver evig eneste morgen. Vi spiste på Wulff & Konstali i Waterfront Shopping i Hellerup. Det var mit første besøg hos W&K, men bestemt ikke det sidste! Jeg elsker konceptet med at man får udleveret en seddel, hvorpå man selv krydser de retter af, som man har lyst til. På den måde kan man selv sammensætte sin brunch med netop det man elsker. Jeg valgte røræg, avocado, chiagrød, en mandelcroissant og en vaffel med hindbærskum og dulche de leche (I hverdagssprog også kaldet cremet karamel) Hold nu fast det var lækkert. Mandelcroissanten var min favorit og er den bedste croissant jeg har fået til dags dato!

Det eneste jeg mangler ved Wulff & Konstali, er at have mulighed for at bestille bord. Det er lidt risikabelt at køre langvejs fra og ikke at være sikret sig et bord. Derfor kørte vi tidligt hjemmefra og var derinde kl. 10.00. Allerede dér var der proppet med mennesker, men det er vel ingen overraskelse på en solskinsfuld søndag! Vi var dog heldige at der var et bord ledigt til 4 personer, lige i det øjeblik vi ankom. Man kan roligt sige vi startede søndagen ud på bedste vis; lækker mad, god udsigt og godt selskab.

Hvis du er på jagt efter et nyt sted at spise brunch med din bedsteveninde, mor eller kæreste, så kan jeg varmt anbefale et besøg hos Wulff & Konstali. Det er uden tvivl mit nye favorit brunchsted!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sunday Update