VENSKABSBOG FRA BARNDOMMEN

Coffee at Sanders

Heej piger!

Forleden var jeg inde i byen og mødes til en kop kaffe med en veninde. Der er intet som en kop kaffe ikke kan klare og i selskab med en af sine bedste veninder kan det da ikke blive bedre. Vi besøgte Sanders på Tordenskjoldsgade, der ligger ved Det Kongelige Teater. Et super hyggeligt og afsides sted, hvor man kan nyde en god kop kaffe eller lidt til ganen, væk fra larm og mange mennesker. Forresten er servicen heller ikke til at sætte en finger på.

Det er vist ingen hemmelighed, at jeg elsker at være inde i byen. Men samtidig er jeg også typen, der hurtigt kan få nok af al den menneskemylder. Derfor elsker jeg disse små caféer, hvor man kan sidde i ro og mag og bare være sig selv. Det kan man i den grad hos Sanders.

Tak for I læste med. Vi ses snart igen <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

VENSKABSBOG FRA BARNDOMMEN