Coffee at Sanders

FRIDAY FEELINGS

How my Friday looks like

TRACKSUIT: HER / STØVLER: HER / ELASTIKKER: HER / BH: HER / G-STRENG: HER

Nu er det fredag og hvor er det skønt, ikke? Jeg har været tidligt oppe her til morgen, idét jeg skulle nå at ride inden dagens større gøremål. Jeg skal ned og besøge min farfar og farmor til eftermiddagskaffe sammen med min mor. Så en hyggelig og afslappet dag er hvad jeg har i vente. Køreturen derned tager en times tid og kombineret med det grålige vejr, er min Friday feelings intet mindre end afslapning og hygge.

Derfor har jeg lavet en collage med nogle lækre fund, som perfekt viser mit fredagshumør. En cute tracksuit, så man hverken skal tænke på at sammensætte et afslappet outfit eller ende i den situation, hvor man ligner en hjemløs drugdealer i forsøget på at være chick og chill. Et par bløde UGG støvler, så ens fødder kan holde varmen og noget lækkert lingeri, til at holde alt på plads. Sidst men ikke mindst en god kop kaffe og en faux fur elastik, så håret kan sættes op i en fyldig, rodet og stor knold, som egentlig skal ligne at være sat op på 2 sekunder (Hvilket vi piger godt er klar over ikke er muligt. Det er ihvertfald aldrig lykkedes for mig).

Tak for I læste med. Hav en god fredag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Coffee at Sanders