Overwhelming Monday Morning

What am I Working on?

Heey piger!

Håber I alle har en dejlig morgen.

I husker måske jeg i weekenden har nævnt at jeg i søndags skulle noget, som jeg er meget spændt på at vise jer? (Hvis I endnu ikke har læst det, så kan I læse det lige HER) Sandheden er, at jeg også brugte en del tid på projektet i går og kommer desuden til at bruge et par dage endnu på at færdiggøre det. Jeg har aldrig før lavet noget lignende og derfor er jeg utrolig spændt på resultatet og ikke mindst hvad I synes om det! Uden at røbe for meget, kan jeg fortælle at det har noget med fashion at gøre – nogle super fede outfits. Måske I kan gætte jer frem til hvad det er?

Det var en lille update denne tirsdag morgen. Hav det godt til vi ses igen <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Overwhelming Monday Morning