What am I Working on?

Det gjorde jeg bare ikke!

Heey piger!

Kender I det, når man gør noget virkelig dumt, som i virkelig dumt? Noget så dumt, at man ikke ved om man skal grine eller flove sig så inderligt, at det næsten gør ondt? Nogle gange gør vi mennesker nogle ting, uden vi lige tænker os om en ekstra gang. Andre gange gør vi noget uden at tænke os om overhovedet. Jeg må indrømme at det ret ofte sker for mig.

Det dér med at gøre noget virkelig dumt, så blondinedum-dumt, gjorde jeg i går. Jeg havde netop lagt en Pepsi Max dåse i fryseren, for at den kunne ligge i en halv times tid og blive dejlig kold. Der skete så bare lige dét, at jeg glemte alt om den. Da jeg så vågnede i morges og tullede rundt herhjemme, slog det mig; “Hey, jeg drak jo ikke den der Pepsi Max igår. Jeg tager den lige ud, så den kan nå at tø op til senere.” Med begejstring over at kunne nyde en iskold Pepsi Max senere i dag, går jeg med raske skridt mod fryseren. I det jeg åbner lågen, bliver jeg straks mødt af et skrækkeligt syn. Det var som var der sket en sprængulykke! Der var Pepsi Max isklumper overalt. Skuffen hvori dåsen lå, kunne jeg næsten ikke få ud af ren Pepsi Max is. Da det så endelig lykkedes mig at hive skuffen ud, får jeg øje på en fuldstændig flækket dåse. Dåselåget lå i den helt anden ende end dåsen og der var bogstavelig talt Pepsi Max ud over det hele. Nu ved jeg i det mindste hvad jeg kan få formiddagen til at gå med…

Hvad lærte jeg så af det? Man skal aldrig putte en dåsesodavand i fryseren og glemme den. Please, lav aldrig den fejltagelse!

Det var et lille tip på denne onsdag. Hav en god dag <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

What am I Working on?