What am I Working on?

MY FIRST LOOKBOOK

Dette indlæg er sponsoreret og lavet i samarbejde med Mbysundahl.

Heey piger!

Jeg har været spændt på i dag. Jeg har glædet mig helt vildt til at vise jer, hvad jeg har arbejdet på de sidste par dage. Måske har nogle af jer allerede gættet det, efter jeg gav et lille hint for et par dage siden? Hvis ikke, så siger overskriften vel sig selv. Jeg har nemlig lavet en lookbook. Min allerførste lookbook!

I forbindelse med mit samarbejde med Mbysundahl har jeg været så heldig, at modtage en ny pakke med nogle af deres nye produkter. Jeg har tidligere modtaget min fine faux fur pels derfra og den har bogstavelig talt været min favorit go-to vinterjakke. I har stensikkert set mange billeder af den både herinde og på min Instagram. Måske den endda har fået lidt plads i min første lookbook? Det kan I jo heldigvis finde ud af!

Jeg har efterhånden set mange lookbooks på Youtube. Jeg synes denne form for videoer er meget inspirerende. Det er en fed mulighed for at vise sine outfits frem, i stedet for at tage 10 billeder fra forskellige vinkler af præcis det samme tøj. Det gør det både mere sammenhængende og levende at kombinere det i én video. Kan I følge mig? Det slog mig ihvertfald med det samme, at jeg skulle lave en lookbook med de produkter jeg havde modtaget fra Mbysundahl.

Den er nu færdig og jeg håber I kan lide den! I må hellere end gerne subscribe på min Youtube kanal og like videoen. Det vil betyde enormt meget for mig. 1000 tak på forhånd. <3

God fornøjelse!

Outfit Detaljer

OUTFIT 1
Bluse: ELLIE strik / Grå (HER)*
Bukser: Zara
Taske: Cassiopaia / Sort (HER)*

OUTFIT 2
Bluse: SAGA strik / Blå (HER)*
Bukser: Gina Tricot
Taske: Cassiopaia / Sort (HER)*

OUTFIT 3
Jakke: Faux Fur / Sort (HER)*
Taske: Cassiopaia / Sort (HER)*

* Links til Mbysundahl

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

What am I Working on?