MY FIRST LOOKBOOK

Yesterday’s Beauty Press Event

Heey piger!

Som I måske har set på min Instastory, var jeg i går til et Beauty Press Event hos Holm & Bertung PR. Der var linet op med en masse lækkerier til ganen og i de forskellige rum var der stande med diverse beauty brands. Vi blev introduceret til disse brands og fik nogle gode tip til, hvordan vi kan forkæle og passe på vores hud her i vinterperioden. Det var virkelig spændende og super hyggeligt at møde andre med samme passion som jeg.

Med mig hjem, fik jeg en goodiebag med nogle af de lækre produkter som vi blev introduceret til og jeg glæder mig til at teste dem af. Måske det er noget I kunne tænke jer at høre nærmere om?

PS. Har I set min første og helt nye lookbook video? Hvis ikke, så kan I se den lige HER!

Hav en rigtig god weekend <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MY FIRST LOOKBOOK