GET TO KNOW ME TAG

INSTAGRAM TIPS

Følg mig på Instagram HER.

Heey piger!

Jeg vågnede imorges og det første jeg gjorde var at tjekke Instagram. Mens jeg spiste morgenmad og så Go’ Morgen DK var jeg også på Instagram. Det kaldes multitasking på højt level – det er vi kvinder jo exceptionelle til. Det her Instagram bruger jeg enormt meget tid på og det er da ingen hemmelighed, at jeg går meget op i det. Jeg bruger tid på at tage billeder, redigere og planlægge mit feed og jeg eelsker det. Derfor vil jeg i dag give jer nogle tips til hvordan I kan blive bedre Instagrammers.

Kunsten i at tage billeder
Først og fremmest er det afgørende at man har en mobil eller et kamera der tager billeder i god kvalitet. Billederne man poster skal være i så god kvalitet som muligt og derudover danner dette et godt grundlag for en senere redigeringsproces. Når det kommer til at tage selve billedet, så tag mange billeder og derefter vær kritisk i udvælgelsen af the perfect picture.

Redigering af billeder
Uanset om man er til den helt store redigeringsproces eller om man er mere til #nofilterneeded, så er det en god idé at redigere sine billeder. I et tidligere indlæg har jeg fortalt hvordan jeg redigerer mine billeder og det kan I blive klogere på HER.

Planlægning
Billedet øverst i dette indlæg viser mit nuværende feed. Som I kan se er der et gennemgående tema, nemlig de kolde og lyse toner. Hvis man vil have et inspirerende feed og dermed tiltrække flere følgere, så er det vigtigt at der er sammenhæng i billederne man poster. Til at sikre mig at der er denne sammenhæng i mine billeder, bruger jeg en app kaldet UNUM. Her kan jeg poste billederne og flytte rundt på dem, inden de bliver postet på Instagram. På den måde kan man planlægge og tilrettelægge sit feed efter eget ønske.

Uploading af billeder
Når det kommer til selve uploadingen af billedet, så skriv en fængende tekst eller nogle matchy emojies. Det er kun fantasien det sætter grænser. Derudover er det også afgørende hvornår på døgnet man poster sine billeder. Af erfaring er eftermiddag og sen aften det tidspunkt hvor flest folk er på Instagram. Ved at poste et billede i disse tidsrum sikrer man sig højere aktivitet.

Vær synlig
Det er ikke nok bare at poste et billede på det rette tidspunkt. Der skal postes regelmæssigt og man skal være synlig på Instagram. Følg profiler der er inspirerende; om det er mad, mode, beauty eller art, så er det en god idé at følge lidt af hvert. Et tip til at finde nye profiler er at tjekke ‘Udforsk’ ud. Her vises der billeder og videoer der er baseret på ens interesser. Derudover så hold jer ikke tilbage med at like folks billeder – det gælder også folk I ikke følger. Måske I får likes tilbage? Og endnu vigtigere er at huske at kommentere andres billeder. Det gør din egen profil mere synlig overfor andre og i mange tilfælde vil de fleste kommentere ens billeder tilbage. Dog skal man huske på kun at skrive relevante kommentarer og gøre det i et omfang så det selvfølgelig ikke virker for overdrevent.

Et generelt tip
Afslutningsvis vil jeg bare sige at det er vigtigt I er jer selv. Find jeres niché, om det er indenfor mode eller sport og byg jeres IG-profil op omkring denne. På en platform som Instagram hvor der er million af profiler er det vigtigt at være sig selv og ikke efterligne andre. Der er intet galt i at blive inspireret af andre overhovedet, men husk aldrig at kopiere nogen. Be yourself.


Det var endnu et indlæg i #nouw30daychallenge. Jeg håber I kan bruge nogle af de tips jeg har givet i dag. Hvis I følger med på min Instagram (HER), så vil jeg i aften vise jer nogle inspirerende pige Instagrammers på min Instastory.

Husk, hvis I endnu ikke har læst det første indlæg i denne 30 dages udfordring, som er et “Get to know me tag” så kan I læse det HER.

Hav en skøn dag, vi ses igen imorgen <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

GET TO KNOW ME TAG