INSTAGRAM TIPS

Overtro eller et tegn?

Heey piger!

Jeg vil starte dagens indlæg ud med, at fortælle en lille ting om mig selv. Egentlig ikke fordi det er noget særligt eller har nogen speciel betydning. Men fordi den ting har sat tankerne igang hos mig. Jeg har denne lidt mærkelige vane. Når jeg tager S-toget og ser et Metroxpress blad ligge i nærheden af mig, skal jeg læse horoskopet for hvordan min dag bliver. Siden jeg var lille har jeg altid været interesseret horoskoper og det har i den grad ikke ændret sig med alderen. Måske er det bare en vane eller også er det fordi jeg tror på, at der er mere mellem himmel og jord.

Lige for tiden er jeg i en situation, hvor jeg skal træffe en (ret stor) beslutning. I går var jeg så på vej ind til et rigtigt spændende møde og i toget lå et Metroxpress blad. Som sædvanligt skulle jeg lige læse hvordan min tirsdag blev og hvad der stod, kan I læse herunder:

Jeg synes det er en smule skræmmende at gårdagens horoskop var spot on. Jeg ved ikke om det bare er mig der er en smule overtroisk eller om det er et tegn? Et tegn på, at der skal ske noget nyt? At jeg skal go for it og gribe den chance, som jeg fik i går. Måske jeg møder et Metroxpress blad og kan tjekke horoskopet for i dag, når jeg drager ind mod byen senere.

Anyway, så håber jeg ikke at jeg er den eneste der har det sådan. Tror I på horoskoper?

Hav en dejlig onsdag. Vi ses igen imorgen <3

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

INSTAGRAM TIPS