Overtro eller et tegn?

What Now?

Heey piger!

Jeg vil i dag dele lidt af min hverdag. Fortælle jer hvad jeg får tiden til at gå med, nu hvor jeg ikke længere studerer. Det føles egentlig lidt som at have weekend hver dag, hvilket bestemt ikke er til at klage over! Det er ingen hemmelighed at jeg ikke har et job. Det har jeg faktisk ikke haft siden 9. klasse. Jeg arbejdede dengang i en grillbar for at spare op til en ferie med en daværende veninde og da der var penge nok, sagde jeg op.
Selvom jeg ikke har et mødetidspunkt, er jeg typen der godt kan lide at stå tideligt op. Jeg er typen der gerne vil have så meget ud af dagen som muligt. Så selvom jeg i princippet kan sove lige så længe jeg vil, starter min dag når alarmen ringer kl. 07.30. En typisk dag for mig starter med lidt blogarbejde; skrive indlæg, besvare mails og planlægge fremtidigt indhold. Derefter går turen mod København, hvor jeg enten mødes med veninder og drikker kaffe eller skyder billeder til Instagram, kampagnebilleder osv.

Jeg forsøger så vidt muligt at planlægge min uge, så jeg er beskæftiget og hele tiden har noget at se til. Hvad enten det er i privaten eller blogrelateret. Man kan sige at min hverdag lige pt. er enhver bloggers drøm. Og ja, jeg elsker det!

Det var en lille opdatering for i dag. Vi ses igen imorgen <3

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Overtro eller et tegn?