Mareridt!

I Couldn’t resist it

Heey piger!

Vi har alle stået i en situation, hvor vi bare ikke kunne modstå fristelsen og til sidst overgav os med krop og sjæl. Sådan en situation stod jeg selv i så sent som for et par dage siden. Jeg ventede på en veninde i et shoppingcenter og da jeg var kommet lidt før tid, skulle jeg få tiden til at gå med noget. Hvad er så bedre end at kigge på tøj? Min opmærksomhed blev hurtigt vendt mod et tøjstativ, der stod udenfor den tilhørende butik og dér hang den fineste baby blå knit. Jeg har længe haft et crush på min mors baby blå knit fra Gestuz og har da også postet et billede eller 2 i den. Jeg ved ikke med jer, men jeg går tit i min mors garderobe og låner tøj, hvis jeg ikke ved hvad jeg skal tage på. Låner er måske ikke helt det rette ordvalg, for hendes tøj ender altid (på mystisk vis) med at ligge permanent i min garderobe. Måske jeg skulle skrive stjæler i stedet? Eller overtager? Anyway, så fik jeg øje på denne flotte knit fra ICHI, som er utrolig meget look-a-like den min mor har fra Gestuz. Den kostede kun 249,- og det kunne jeg simpelthen ikke modstå! Så nu har jeg fået min egen fine knit og min mor kan endelig få hendes tilbage.

Så overordnet set en win-win situation – bortset fra jeg havde sat mig for ikke at bruge flere penge på tøj denne måned. Men ssh, det siger vi ikke til nogen, vel?

Blusen kan købes HER.

?

Det var en lille update for i dag. Hav en fortsat dejlig lørdag! Vi ses igen i morgen <3 ?

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mareridt!