I Couldn't resist it

Sunday in Bed / Fave Youtubers

STRIK: HER / TASKE: HER

God formiddag piger!

Herhjemme er det søndag på langs og det er lige hvad jeg har brug for i dag. Ikke fordi jeg er syg eller har haft en hård uge, men fordi jeg virkelig har lyst til at lave intet i dag. Intet andet end at blogge, se tv og snacke den. Jeg er sikker på jeg ikke er den eneste der har det sådan i dag. Jeg har hørt i nyhederne at der er over dobbelt så mange som er influenza ramt i denne uge. Måske nogle af jer er så uheldige at ligge syge lige nu?

Hvis det er tilfældet eller hvis I bare ligesom jeg ikke skal lave noget i dag, så er dette indlæg måske lige noget for jer. Især hvis I kan lide at se Youtube. Jeg vil ihvertfald vise jer mine 3 af mine favorit Youtubers. Måske I kan bruge lidt af jeres søndag på at tjekke dem ud – hvis I selvfølgelig ikke allerede kender dem!

@SandraWiller
Jeg tror det er et års tid siden jeg fik øjnene op for Sandras kanal og lige siden har jeg set alle de videoer hun har lagt op. Hun er en kæmpe inspiration også elsker jeg, at hun er så nede på jorden. Hun laver alt fra haul og beauty videoer til rejse vlogs og personlige hverdags vlogs.

@JuliaSofia
Julia Sofia er simpelthen så cool og sød i sine videoer. Jeg er især fan af hendes taste tests videoer med hendes lillesøster, de er så underholdende. Jeg elsker også hendes ‘what I eat in a day’ videoer – faktisk er jeg lidt af en sucker for denne food inspo kategori når det gælder Youtube videoer.

@JohanneKohlmetz
Skønne, skønne Johanne Kohlmetz… Det startede helt tilbage i folkeskolen, hvor jeg i en tidlig alder blev en trofast følger på hendes Youtube kanal. Lige siden har hun holdt ved og jeg er vild med hende. Hvis der er en Youtuber som virkelig er sig selv og hvor det bare skinner igennem i videoerne, så er det Johanne Kohlmetz. You go girl!

Apropos Youtubers – Så har jeg faktisk selv en Youtube Kanal. Jeg har netop lige udgivet min allerførste lookbook video og hvis I endnu ikke har set den, så kan I se den lige HER.

Lad mig endelig høre jeres top 3 Youtubers og hav nu en rigtig dejlig søndag <3

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Couldn't resist it