Sunday in Bed / Fave Youtubers

What I eat in a day

Godmorgen piger!

I gårdagens indlæg (HER) viste jeg mine favorit Youtubers og nævnte at jeg er en sucker for “What I eat in a day” videoer. Derfor har jeg i dag lavet et indlæg om præcis dét, nemlig hvad jeg spiser i løbet af en dag. Jeg forsøger at spise sundt og varieret og hvis jeg selv skal sige det, synes jeg at jeg klarer det meget fint. Jeg spiser meget grønt og det er ikke så tit jeg får fast food og hvis jeg gør, så er det altid hjemmelavet. Det er flere år siden jeg har spist på McDonald’s og jeg køber heller ikke take-away pizza. Jeg foretrækker i så vidt muligt omfang at lave min mad selv, for så ved jeg hvad der er i og dermed ved hvad jeg putter i min krop. Forstå det ikke som i at jeg er fanatisk overhovedet. Jeg køber pommes frites på frost og færdiglavede burgerboller, men jeg vil hellere lave min burger selv, fremfor at købe den andetsteds fra. Derudover er mit indtag af kød begrænset, hvilket I vil få et indtryk af her i indlægget. Men det er en anden og længere snak.

Med det sagt, så håber jeg I kan få inspiration til jeres egen kost og i så fald, få et indblik i hvad jeg går og spiser.

Morgenmad

Til morgenmad spiste jeg skyr med toppings, hvilket er min foretrukne morgenmad. Det holder mig mæt i lang tid og så smager det enormt godt.

Frokost

Henover formiddagen fik jeg en veninde på besøg og da det blev frokosttid, spiste vi rugbrødsmadder. Ristet rugbrød smurt med hummus og toppet med tomatskiver, salt og peber. Min veninde fik, som I kan se, avocado i stedet. Jeg er en ægte hummus lover og jeg må indrømme, der går ikke én dag, hvor hummus ikke er i en af mine måltider.

Aftensmad

Til aftensmad fik jeg hjemmelavet kartoffel porresuppe – med store chunky kartoffelskiver. Min mor laver den bedste kartoffel porresuppe i hele verden. Mmm, jeg elsker suppe om vinteren og denne her er absolut min favoritvariant.

Det var hvad jeg spiste i løbet af en dag i forrige uge. Jeg håber I har fået lidt inspiration. Lad mig endelig vide hvad I synes om et indlæg som dette og om I kunne tænke jer mere af det?

Hav en rigtig god mandag <3

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sunday in Bed / Fave Youtubers