Hvem Tager Mine Billeder?

TODAY I’M GOING TO…

Godmorgen piger!

Som I ved er CPHFW skudt i gang og i den forbindelse skal jeg til to fede arrangementer i dag. Det første er et mode show hos CIFF her til morgen og det andet er et event med Bootz.com på Radisson Hotel i aften. Jeg skal følges med Nathja til begge arrangementer og jeg glæder mig helt vildt! I kan følge med på min Instagram (Link nederst i indlægget) hvor jeg som altid holder jer opdateret på hvad jeg laver!

Derudover kan jeg afsløre, at der snart kommer nogle store nyheder (I kan måske huske de møder jeg har snakket lidt om herinde?) og jeg kan ikke vente med at fortælle jer det!

Det var en kort update for i dag. Hav en rigtig skøn dag – vi ses i morgen <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvem Tager Mine Billeder?