TODAY I'M GOING TO...

EN DAG I MIT LIV VLOG / CPHFW

Heey piger!

Som de fleste af jer nok allerede ved, var jeg til to events i går i forbindelse med Copenhagen Fashion Week. Jeg startede dagen ud med en modeopvisning med VIA Design hos CIFF og sluttede dagen af med Designspotting event med Boozt.com og Radisson Blue, på Radisson Blu hotellet i København.

I stedet for at skrive et langt indlæg om hvad jeg lavede, har jeg lavet en vlog med gårdagens begivenheder. Jeg vil på forhånd sige, at jeg filmede alt fra min iPhone, da jeg ikke ville slæbe rundt på mit spejlreflekskamera med min lange linse. Jeg håber alligevel I vil synes om min vlog og få et indblik i hvad jeg går og laver! I kan se videoen herunder.

God fornøjelse og hav en rigtig god dag! <3

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

TODAY I'M GOING TO...