Inspired or copying?

HVAD VIL JEG HELST SPØRGSMÅL

Heey piger!

I dag laver jeg egentlig ikke det helt store. Jeg har slappet af på sofaen, spist amerikanske pandekager og lige nu er jeg på vej ind til byen, hvor jeg skal sove hos min veninde, Amalie. Fordi jeg ikke skal noget vildt i dag og er i totalt hygge humør, får I en omgang “hvad vil jeg helst” spørgsmål. Jeg synes personligt at disse spørgsmål er ret sjove, for man bliver sat i nogle usædvanlige og sjove dilemmaer, som tit kan være svære at tage stilling til.

Jeg har fundet nogle spørgsmål på nettet, som jeg har forsøgt at tage ‘svare’ på. Måske I ville svare det samme som jeg?

Finde ægte kærlighed eller en million kroner? Selvom man siger at penge ikke er alt, så giver penge alligevel én så mange muligheder. Men hvis jeg skulle vælge mellem en million kroner eller ægte kærlighed, ja så er der ingen tvivl. True love.

Blive hovedkulds forelsket og såret af jordens største fuckboy eller kysse med en, der spiser sine egne bussemænd? Hvor frastødende er det lige, at være kæreste med en der spiser sine egne bussemænd? Jeg får kvalme bare ved tanken. Derfor vil jeg hellere blive smaskforelsket og derefter såret af jordens største fuckboy. Jeg har de bedste veninder som med garanti kan gøre mig glad igen.

Have en spoleknap eller en pauseknap til dit liv? Det vil være rart hvis man kunne pause tiden og nyde de gode øjeblikke i længere tid. Omvendt vil man altid kunne spole tiden tilbage og opleve de gode øjeblikke igen eller spole tiden frem og se hvad der vil ske, hvis man træffer en bestemt beslutning. Så jeg vil klart vælge at have en spoleknap.

Få ændret dit efternavn til Hitler eller aldrig spise chokolade igen? Åh nej jeg elsker chokolade! Der går ikke en uge hvor jeg ikke har spist chokolade. Men samtidig vil jeg slet ikke forbindes med Hitler på nogen måde overhovedet. Derfor må jeg vælge, hvis jeg altså absolut skulle, at undvære chokolade resten af mit liv…

At der ikke er nogen, der dukker op til dit bryllup, eller at ingen kommer til din begravelse? Helt klart at der ikke kommer nogen til min begravelse. Jeg er der jo ikke engang selv. Hvilket mareridt det vil være at holde et bryllup uden nogen gæster, når jeg netop drømmer om et vaskeægte prinsessebryllup.

Altid være underdressed eller alt være overdressed? Jeg foretrækker helt sikkert at være overdressed. Der findes ikke noget værre end at være underdressed til et festligt arrangement.

At dit crush friendzoner dig, eller at din bedste veninde bliver forelsket i dig?
Den er stensikker. Jeg foretrækker klart at mit crush friendzoner mig. Det andet ville være dybt, dybt underligt og surrealistisk. Haha!

At din familie læser alt det, du har skrevet til fyre, eller at du bliver optaget derhjemme, uden du ved det, og dine kollegaer skal se alle de pinlige ting, du gør, når du er alene? Det er nemt, når jeg intet rigtigt job har. Så helt klart at mine ikke-eksisterende kollegaer ser alle de pinlige ting jeg gør når jeg er alene.

Aldrig kunne gå i bad igen eller aldrig kunne se dig selv i spejlet igen? Jeg vil vælge aldrig at kunne se mig selv i spejlet. Jeg mener, hvem vil dog vælge ikke at gå i bad resten af sit liv? Så hellere stole på folk når de komplimenterer en og vide at man er god nok som man er.

Måske I ville svare det samme som jeg eller noget helt andet? Det kunne være sjovt at høre, så fortæl endelig hvad I ville gøre!

Hav en rigtig god dag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Inspired or copying?