HVAD VIL JEG HELST SPØRGSMÅL

JEG STOPPER

Heey piger!

Jeg har længe gået og holdt på en hemmelighed, nok nærmere betegnet en nyhed, som har fyldt meget hos mig den seneste tid. Som overskriften siger, er det rigtigt nok; jeg stopper. Med det mener jeg, at jeg stopper med at blogge herinde. Jeg har brugt en del tid på at tænke over det og jeg er kommet frem til en beslutning. En beslutning, som jeg er utrolig begejstret for og som giver mig sommerfugle i maven. Grunden til at jeg stopper med at blogge lige netop her, hos Nouw, er fordi jeg er blevet premium blogger hos Bloggers Delight!! (I’m so excited!)

I husker måske jeg har nævnt noget om nogle møder, en beslutning jeg skulle tage og at jeg havde noget at fortælle jer? Well, det er netop det her!

Jeg blev kontaktet af Bloggers Delight for ikke så længe siden og efter et møde med dem, havde jeg en fornemmelse af, at det var præcis det jeg skulle. Jeg er så spændt på det der skal ske og jeg glæder mig til at byde jer velkommen på min nye blog. Bare rolig, den bliver slet ikke så ny endda. Alle mine indlæg bliver importeret til den nye blog og jeg vil selvfølgelig stadig være mig, som jeg altid har været.

For dem af jer som følger med gennem Nouw, betyder det jo desværre at I ikke bliver opdateret om nye indlæg som førhen. Men I er velkomne til at like min Facebook side ‘Stephanie Juncher BLOG’ (link nederst i indlægget) og følge mig på Instagram, ‘stephaniejuncher’, hvor jeg også altid deler direkte links til nye indlæg. I kan endda følge min blog på Bloggers Delight og få besked hver gang jeg poster et nyt indlæg – er det ikke bare smart?

Jeg skal nok give besked så snart min blog er oppe hos Bloggers Delight, så stay tuned. Jeg håber I vil følge mig videre på min rejse og så må I have en rigtig dejlig søndag alle sammen.

Vi ses meget snart igen <3

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

HVAD VIL JEG HELST SPØRGSMÅL