A New Beginning

Into The Wild

styling-6

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER

Heey piger!

Først har jeg en confession, som jeg bliver nødt til at fortælle jer. Før i tiden brød jeg mig slet ikke om leopard pelse. Ser i, min mor har en faux fur i leopard hængende i sin garderobe. Hun har vist nok haft den siden 80’erne. Det er egentligt lidt sjovt som modetendenserne kommer og går, ikke? Lidt ligesom med denim. Man kan i hvert fald sige at leopard trenden er kommet for at blive og jeg må indrømme at jeg elsker det! Men pointen her er, at jeg aldrig rigtig har kunne lide hendes leopard pels. I hvert fald ikke før jeg for godt et halv år siden lagde et billede ud af mig selv iført pelsen på Instagram. Desværre er den bare  alt for stor til mig, så jeg må ud og få fingrene i min egen. (Hvis I ikke allerede vidste det, så har jeg tendens til at stjæle min mors tøj. I’m sorry mom!)

Derfor har jeg fundet nogle flotte faux fur pelse – alle i leopard på nær én, som jeg synes var så fin, at den bare måtte med. Hvis I skulle falde for en af dem denne torsdag aften, så er der direkte link under collagen.

xoxo

Stephanie

2 kommentarer

  • Leo trenden er helt klart kommet for at blive! Jeg er også blevet super vild med den, og kan nærmest ikke få nok, haha! 😀 <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

A New Beginning